Konkurranse

Vinner av juicemaskinen

Sjekk om du har vunnet juicemaskinen her!

PREMIEN: Vinn Wilfa Juicemaster som har en har en verdi på 1499,-.
PREMIEN: Vinn Wilfa Juicemaster som har en har en verdi på 1499,-. Foto: Foto: PRODUSENTEN.
Publisert Oppdatert

For fjorten dager siden la vi ut konkurransen om å vinne Wilfa sin nye Juicemaster til en verdi av 1499 kroner. Med denne kan du lage såkalte "slowjuicer" med.

På tre minutter kan du få i deg fem om dagen. I tillegg skal juicepressen gi mer juice enn med en fruktsentrifuge.

På tross av helsemyndighetenes anbefalinger om fem porsjoner frukt og grønnsaker hver dag, går forbruket i Norge ned. Alle vil gjerne spise mer frukt og grønt, men har problemer med å få det til. Ikke av manglende velvilje, men fordi tiden ofte ikke strekker til.

En måte å løse dette på, er å presse juicen selv.

Sunnhet i hver dråpe

- Med juicemasteren kan du lage fersk juice til hele familien hver dag på en rask måte. Ferskpresset juice av frukt og grønt er den beste vitaminkilden du kan få. Juicepressen er enkel i bruk og har barnesikring slik at selv de minste i familien kan lage sin favorittjuice. Den er rask å rengjøre, tar liten plass og er stillegående, sier Anders Lilland, administrerende direktør i Wilfa, i en pressemelding.

Wilfa Juicemaster er en slowjuicer som i motsetning til andre produkter på markedet presser juice fra frukt og grønt og ikke sentrifugerer den. Du får 55 prosent mer juice ut av samme mengde frukt og grønt og beholder inntakt fruktfiberene fremfor å rive dem opp. Du får mindre pulp (frukt -og grønnsaksrester) i glasset . Pulpen som kommer ut er så å si helt tørr og ypperlig å bruke i kjøttkaker eller terter. Slowjuicer har lenge eksistert i USA og er det nærmeste du kommer den manuelle metoden. Likevel tar ikke pressetiden mer enn tre minutter.

Juicemasteren kan også kverne frosne bær slik at du kan lage deg sorbet.

I konkurransen spurte vi:

Hva betyr ordet appelsin?

Riktig svar er: Kinesisk eple.

Den heldige vinneren vi har trukket ut er:

Annicken Sjuls fra Arendal.

Du får tilsendt premien i posten snart.

Kvinneguiden gratulerer!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen