Varm og stilfull

Gå for pelsvest!

Publisert Oppdatert
Det er kaldt i luften mange steder i landet, men vi nærmer oss tiden på året hvor temperaturen kan variere stort. Snøen smelter, regnet skyller bort rester av vinteren og rensker omgivelsene klare for vårutspring.

Da trenger man plagg som passer inn mellom sesongene. Og det er her fuskepelsvesten er perfekt.

Slik bruker du den

Er det veldig kaldt ute, kan du bruke vesten under jakken din og kose deg i plagget innendørs hvor aircondition løper løpsk. Vesten er også veldig enkel og grei å ta av og på etter behov.

Les også: Lysere tider

Les også: Gå for helsort

Les også: Aldri noe å ha på deg?Er det varmt nok i luften, kan du bruke pelsvesten som en egen jakke med en god genser under og et skjerf rundt halsen.

Det som er spennende med en pelsvest er at den gir rom for mange variasjonsmuligheter med tanke på antrekk. Du kan variere looken din med å bytte toppen din under, enten du velger en ribbestrikket pologenser, en silkeskjorte, stretchtopp, kraveskjorte eller en helt enkel t-skjorte.

Kombinasjoner

Pelsvesten kan også varieres sammen med underdeler, du bestemmer helt enkelt hva slags stil du ønsker og hvordan du selv vil fremstå.

Skal du ut på byen er det kult å kombinere vesten med noen trange skinntights eller skinnbukser, eller gjerne mørke skinnyjeans. Også en frekk kjole som ikke er for kort er fint, eller et miniskjørt kombinert med en løs topp.

På jobben kan du veldig gjerne bruke en søt pelsvest sammen med en enkel dressbukse eller et smalt blyantskjørt. Vil du gjøre looken enda mer avslappet kan du bruke vesten sammen med slitte jeans.

Pelsvesten gir faktisk så mye rom for variasjon at du også kan bruke den i skibakken om du vil!

Ta en titt på bildekarusellen øverst for inspirasjon.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning