Tre trender i en visning

Uansett hvilken stil du har, vil du garantert finne noe som passer deg fra vårens og sommerens trendvisning.

Publisert Oppdatert
Har du lyst å være en ekte moteslave denne våren og sommeren bør du sikre deg 70-tallsinspirerte plagg, sko og tilbehør til garderoben din.

Samtidig er det rom for stor variasjon.

Tre trender

På trendvisningen for vår/sommer 2011 under Mote Med Mening, var det tre ulike stiler som ble presentert, med andre ord noe for enhver smak.

Den chique, elegante, klassiske og enkle looken med dressbukse, cardigans, blazer, skjorte og søte pumps er en tidløs stil som passer de aller fleste. Looken ble presentert på catwalken med 2011-vri; i trendfargen kamel, transparente bluser og med haremsnitt på dressbuksene.

Les også: Blondebesatt

Les også: Tantete skjørtelengde

Les også: Vårens jeansmoteFra chique gikk det videre til "chiquita banana" - eller fargesprakende for de glade, om du vil. Kanskje ikke en like tidløs trend verken i form eller farge, men veldig riktig i 2011; lange skjørt, store blomsterprints i knallfarger og bandanas som spissen på antrekket.

En tredje stil passer fint for deg som ønsker å være klassisk, og samtidig med i tiden. Ensfargede cocktailkjoler med smalt snitt og jumpsuits med lommer og chinospreg var eksempler på dette.

Ta en titt i bildeserien øverst for smakebiter fra visningen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning