Hvitt på hvitt

Sommerfargen er tilbake. Bildespesial!

Publisert Oppdatert
Hvitfargen er ekstra aktuell denne våren og sommeren, og hvitt kalles til og med "den nye sorte".

Hvitnyansene kommer tilbake hver eneste varme sesong, rett og slett fordi fargene passer lekkert i solen og kler alle, avhengig av hvilken nyanse du velger.

Nostlagisk trend

Fargen er spesielt trendy i år fordi den duse vintagelooken med hvitt på hvitt bringer tilbake en nostalgisk og romantisk følelse av 60- og 70-tallet, og går dermed hånd i hånd med den resterende moten for vår-og sommersesongen.

Les også: 20 vakre vårkjoler

Les også: Jordnære plagg

Les også: Få 70-tallsstilenBrukstips

Her er våre forslag:
  • Elsker du hvitt, kan du kombinere det lag på lag, for eksempel en hvit kjole med en hvit cardigan og hvite accessories til.
  • Du har også muligheten å bryte opp hvitfargen med flere nyanser av mørkere og lysere hvitt i samme antrekk. På denne måten unngår du "sykepleier-looken".
  • Det er også fint å kombinere røffere elementer i en ellers søt og uskyldig look. Til den hvite tunikaen kan du for eksempel rocke opp looken med noen kraftige kilehæler i en knallfarge som blått eller rødt, og velge smykker som plukker opp fargene i skoene.
  • Det er velkjent at hvitfarge "forstørrer" mens mørkere farger gir et smalere uttrykk. Er det deler av kroppen du ønsker å fremheve, kan du gå for hvitt der - for eksempel på toppen, og kombinere med noen mørkere jeans om du har mer former nede enn oppe.
  • 70-tallstrenden med jordfarger passer også glimrende til hvitfarger. Du får en nydelig sommerlook dersom du mikser tresko, beige kilehæler, en brun veske eller trearmbånd sammen med et hvitt antrekk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning