Solbriller for sommeren 2012

Solbrillene skal være retro

Solbrilleblikket vendes bakover denne sommeren.

Publisert Oppdatert

Nok en gang er solbrillemoten inspirert av trender fra flere tiår tilbake. Stiler fra mange tidsepoker mikses i 2012 til nye kombinasjoner av farger, materialer og uttrykk.

- Årets solbrillemote kan defineres som retro med en twist. Ray-Bans Wayfarer-brille, kjent fra Blues Brothers-filmene, er et godt eksempel på den nye twisten i årets trend. Formene er slik vi kjenner dem, men den ensfargede dunkle innfatningen er byttet ut med fargetoner i blant annet rosa, blått og gult, som brytes av svarte inndelinger, sier optiker og produktsjef i Synsam Norge, Olav Torgersen.

Rundt blikk

Elton John og Lady Gaga setter på hver sin måte preg på årets briller. Glassene skal gjerne være runde som i Elton Johns karakteristiske briller, men med farger og detaljer inspirert av moteikonet og musikeren Lady Gaga.

Pastellfargene er dessuten in i år, og det du smykker ansiktet med er intet unntak.

Velg derfor gjerne briller i babyrosa, mint og sitronsorbé.

Disse vender tilbake

Som alltid når det gjelder mote, finner man tidløse trender. Og solbrillene er intet unntak. Selvsagt kan du dra frem de dyre designerbrillene du investerte i i fjor!

Dersom fargene er nøytrale og brillene passer perfekt til din ansiktsfasong, er det verdt å ta godt vare på dyre merkebriller som alltid er aktuelle. Men, det kan faktisk hende at brillene du kjøpte deg i fjor glir rett inn i trendbildet også i år!

De skrå kattebrillene fra 50- og 60-tallet er fremdeles aktuelle, det samme er de klassiske pilotbrillene.

Skaff deg inspirasjon fra bildekarusellen på toppen!

Les også:

Perfekt for å vise dine feminine former

Denne jakka er hot nå

Kle deg slik i sommer

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning