Smink deg sexy for ham

Date i kveld? Slik pynter du deg uimotståelig!

Publisert Oppdatert
Ikke la nervene ta fra deg evnen til å se fantastisk ut, det skal ikke så mye til.

Sjekk disse tipsene!

Ikke overdriv

Når du skal møte daten din for første gang, eller skal spise middag sammen med han du virkelig kjenner sommerfugler i magen for, er det jo selvsagt et pluss at du tar deg best mulig ut. På den måten kan du møte ham med selvtillit og slippe å fokusere på noe annet enn de gode følelsene mellom dere.

Les også: For mye sminke for ham?

Les også: Er du oversminket?

Les også: Perfekt kamuflasjeMakeup kan fremheve skjønnheten din, men trikset er å ikke overdrive.

Naturlig makeup

Her er våre tips:
  • Først og fremst lønner det seg å fokusere på huden. Dekk kun til de områdene du føler er mørke, misfarget eller urene med en concealer og litt foundation. Ellers pudrer du ansiktet, da først og fremst områdene du vil matte ned, helst bare i pannen, på neseryggen, haken og litt ved nesevingene.
  • Ønsker du ekstra glød og farge i ansiktet, kan du bruke et lett bronsepudder. Påfør med en stor kost i kinnene, på kinnbena, i pannen og på neseryggen.
  • Legg en lett skimmerskygge på begge øyelokkene og bruk to lag med maskara. Er du stødig på hånden, kan du legge en flytende eyeliner langs øvre vippekant, eller bare helt i ytterhjørnene.
  • Ønsker du mer fokus på øynene dine, gå for en jordfarget skygge og legg den kun i ytterhjørnet på øyelokket og lett opp i globallinjen.
  • En lyserosa lipgloss eller en matt og nude leppestift ser flott ut til denne looken og gir deg ikke en overdrevet stil.
  • Det beste er å holde hårfrisyren så naturlig som mulig. Ha det enten løst med midt-eller sideskill, spray gjerne i litt saltvannspray så du får frem et lekkert og lekent fall. Vil du ha håret litt bort fra ansiktet for å vise frem halsen din mer, kan du feste håret ved ansiktet med et par fliseklemmer på en eller begge sidene.
sexymat2-220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning