Slik gjør du salgskupp

Årets januarsalg byr på mange lekre skatter.

Publisert Oppdatert
Er det fortsatt noen slanter igjen på kontoen etter jul- og nyttårsfeiring er det nå du bør unne deg noe nytt. Januarsalget er som alltid fylt til randen av kupp, og holder du hodet kaldt kan du fylle opp skapet med fornuftige og lekre tilskudd.

Gå for dette:


Tidløse og klassiske plagg

Det absolutt mest fornuftige du kjøper på salg er klassiske plagg som kunne hørt hjemme i hvilken som helst tidsalder. Gode eksempler er kåper, enkle kjoler, klassiske pumps og støvletter, bluser og skjorter, samt tilbehør som vesker, smykker og skjerf.

Les også: Lysere tider

Les også: Ikke pakk bort julekjolen

Les også: Matt glans i vintermørketFarger som hvitt og kremhvitt, pudder, beige, sort, mørkeblått, brunt og grått holder seg som regel alltid innenfor trendbildet, og er sikre kort.

Designervarer

Selv om en del av designerkolleksjonene ofte ikke er tidløse finnes det godbiter det kan være verdt å ta en ekstra kikk på. Se etter plagg og tilbehør laget av materialer i god kvalitet. Gode nettbutikker for designkupp er Netaporter.com, TheOutnet.com, Shopbop.com, og Mytheresa.com. Husk på at du må regne med 25% moms i tillegg til prisene i utenlandske nettbutikker.

Plagg som er helt deg

Har du funnet din egen stil du er komfortabel med og trygg i? Da kan du med fordel la trender være trender, og gå på jakt etter elementene som er helt deg, enten det er 50-tallskjoler eller androgyne dresser.

Festantrekk

Like sikkert som at jul- og nyttårstid betyr lekre kjoler, sko og tilbehør er det at butikkene nå er fulle av festantrekk til spottpris. Skal du i bryllup eller andre festligheter i år er det nå du gjør kuppene, og ikke minst slipper du å trave frustrert rundt i butikkene rett før festen.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning