Skaff deg dette nå!

Hvis du vil følge moten denne våren, er dette en nødvendighet i skapet!

Publisert Oppdatert
Foto: Eksemplene er hentet fra Top Shop, undertøysbody £25, ryggsekk £30, topp £20, oxfords £55, kjole £45

Gå våren i møte med et trendy sinn - og antrekk!

In med kurver

Timeglass- og pærefasongen blir skikkelig satt pris på denne våren fordi kurver er hottere enn noen gang! Til og med italienske Vogue har hoppet på trenden med Vogue Curvy-lanseringen. Mottoet denne våren og sommeren er at mote er mote uansett størrelse. Hemmeligheten for å se bra ut uansett størrelse ligger nemlig i å leke med det du har å vise frem, og å fremheve det du liker ved kroppen din.

Denne sesongen vil moten fremheve figuren din gjennom kroppsnære kjoler, safari-inspirerte jakker og store trykk. Du skal gjerne blande glamorøst, sofistikert og kult i ett og samme antrekk!

Ryggsekk

Det er jo praktisk så hvorfor ikke? Selv om du elsker vesker og kanskje har skapet fullt, finnes det ofte situasjoner hvor en ryggsekk hadde vært det beste. Nå kan du trygt kle deg i kule klær på jobben og samtidig være snill mot ryggen din. Iallefall hvis vi skal stole på Louis Vuitton vår- og sommerkolleksjon og Alexander Wangs høst-og vinterkolleksjon; ryggsekker er kult og tar deg rett tilbake til 90-tallet alá Alicia Silverstone i filmen Clueless!

Herresko

Les også: Vårens trendy tilbehør

Les også: Dette er vårmotenSåkalte 'Oxfords' er de kuleste par med sko du kan trå nedi denne sesongen. De er som hentet rett fra 80-tallet i ekte Cindy Lauper-stil. Bruk de gjerne med shorts, miniskjørt og sigarettbukser eller chinos.

Store logoer

Oversized, sterke logoer på sko, tilbehør og stoff er helt riktig denne våren. Dette er også veldig 90-talls, så la deg inspirere!

Farger

Tidligere har vi nevnt at det er natur-og jordfarger som skal dominere denne sesongen, både på klær og sminke. Samtidig er neon hot, særlig på detaljer mot mykere kontraster. Et smalt neonbelte sammen med noen svarte tights fungerer godt for dem som ikke ønsker å dra den helt ut.

Bomull

Les også: Retro solbrillemote

Les også: Norsk vårmote

Les også: Jeans til DIN figurNå er tiden inne for å erstatte store strikkeskjef med tynnere og mer fargerike bomullsskjerf. De mye lettere bomullsversjonene av cardigans er også helt riktig. Kombinasjonen av en langarmet bomullsskjorte sammen med sigarettbukser og noen chunky boots er en tøff look.

Boudoir

En av vårens viktigste trender er undertøy - og det skal synes. Ikke vær redd for å kneppe litt ekstra opp i kløften så lenge du har en kul og anstendig body eller BH under som selvsagt ikke avslører alt, men som kan funke som en perfekt detalj i antrekket. Prøv også å bruke et korsett som topp, gjerne i kombinasjon med et skjørt med høyt liv. Colby500kr-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen