Sannheter om sommeren

8 gode tips som gjør sommeren minneverdig.

Publisert Oppdatert
Sommeren er her for fullt og nordmenn sluker som regel hver solstråle! Det er lov å nyte, men nyt med måte.

For eksempel...

1. Å kose seg med en kald øl eller hvitvin midt på dagen, kan være fantastisk! Men, det kan også slå deg totalt ut. Solen gjør deg varm og sjansen er stor for at du vil bli dehydrert hvis du ikke drikker vann ved siden av alkoholen. Dessuten blir du lettere full enn du vanligvis pleier, nettopp på grunn av temperaturen. Så vær forsiktig!

2. Jepp, du trenger solkrem - og det bør være en selvfølge for alle! Tenk over følgene ved å sole deg ubeskyttet senere i livet, det er både ikke pent eller sunt for kroppen.

3. Den deilige fyren du møter i ferien er nesten garantert ikke noe annet enn tilfeldig moro. Det kalles ikke "sommerflørt" uten grunn, så ikke forvent deg noe varig forhold, og husk kondom.

Les også: Slik bruker du maksimoten

Les også: Liker han deg?

Les også: Fordelen med voksing4. Godt mulig du drar på jobben med perfekt, glatt og stylet hår, men varme og fuktighet vil gjøre håret krusete og bustete. Ha gjerne et par nødløsningsprodukter stående på pulten din.

5. Litt myggspray er alltid greit å ha i vesken! Vet du at du skal sitte ute på kveldstid kan det i tillegg være lurt å sikre seg med en sval bukse i lin.

6. Ikke påfør selvbruning eller en bronsefarget krem samme dagen du skal bruke en hvit kjole. Kjolen vil få flekker det er vanskelig å få bort i vask.

7. Skal du på ferie til sydenland? Nesten uansett hvor du drar vil du sannsynligvis bli liggende på en solseng med dunkende musikk rundt deg. Fyll mp3-spilleren med musikk du liker, så kan du drømme deg bort selv om alle rundt deg digger til gamle, slitsomme slagere.

8. Sommeren i Norge er både kort og uforutsigbar. Har du mulighet kan en hoppe-på-tur på sensommeren gi deg en følelse av skikkelig sommer. Det trenger ikke være dyrt heller, så lenge du holder deg unna fellesferien. sommer2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen