Plettfri partysminke

Dette er våre favoritter i sminkepungen. Bildespesial!

Publisert Oppdatert
Denne julen kan du meske deg i gull, glitter, dype purpurfarger og jukse deg til en strålende hud!

Det er de mørke fargene som regjerer på trendtoppen, men det viktigste er å følge din egen smak, og å sminke deg etter hvilke farger du kler.

På en lys, typisk skandinavisk kvinne med porselenshud og blonde trekk, kan det bli for hardt med en mørkrød leppestift eller en mørklilla øyenskygge. Da er det bedre med dusere varianter både på øyne og lepper. I tillegg er det viktig å bruke riktig foundation, pudder og blush. Gå for lyse toner til ansiktsbasen, samt lyserosa blush for en frisk look.

Les også: Slik blir dagsminken perfekt

Les også: Riktig farge for øynene

Les også: Høstens makeuptrenderEr du litt mørkere tåler du også litt mørkere toner på sminken. Vil du inkludere en av vinterens trendfarger som mørk lilla, plomme eller rødt, bør du sørge for å fokusere på ett område i ansiktet; enten på øyelokkene eller på leppene, sminker du deg med mørkt på begge områder vil du lett se oversminket ut.

Jordfarger kler de fleste

De fleste, uavhengig av hudtone, ser flotte ut med varme makeuptoner som jordfarger i brun, beige og korall. Du finner jordfargene både i øyenskygger, blush, lipgloss, maskara og eyelinere.

På kveldstid er det lov å legge på ekstra sminke og gjerne også trekke frem områder som øyne eller kinnben med ekstra glitter, for eksempel på våtkanten rundt øynene, eller rett under vippekanten. I kinnene kan du legge et skimrende highlightprodukt for å fremheve kinnbena.

Vi har plukket ut våre favoritter blant høstens nye produkter øverst i bildeserien.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen