På vill jakt etter designerklær

Torsdag var dagen her, da H&M nok en gang lanserte designerklær til fine priser. Kvinneguiden tok utfordringen og møtte opp sammen med en mengde andre damer. Her får du se bildene!

Publisert Oppdatert
Som vanlig var det fullstendig kaos da H&M i går morges klokken 10.00 åpnet dørene og ønsket velkommen til høstens designerkolleksjon, denne gangen fra Viktor & Rolf. Et hundretalls kunder var innenfor dørene få sekunder etter åpning, og allerede etter et par minutter begynte mange av plaggene å forsvinne fra knaggene.

Selv om betjeningen løp i skytteltrafikk for å fylle på klær, var det allerede etter en halvtimes tid tomt for noen av plaggene.

-Jeg har siklet på den sorte trenchcoaten siden jeg så bilde av den, så den bare MÅ jeg ha, sier en av kundene til oss i det hun haster forbi.

Stressende

Med innbitte blikk og skarpe albuer beveget damene seg som en urolig orm gjennom lokalet, og mange bar på flere titalls plagg, gjerne i en mengde forskjellige størrelser.

De mest populære plaggene så ut til å være trenchcoaten, den hvite blusen med hjerteapplikasjoner og kjolene. Brudekjolen og undertøyet fikk derimot henge mer i fred.

-Jeg har tatt med en av hver, og nå skal jeg gå å prøve, sier Ida, nedlesset av klær og tydelig stresset på vei inn til prøverommene.

Så kan man stille seg spørsmålet; Hvem blir neste designer ut..?

Bilder fra butikkaoset:


=images) value = 0; show(value); }


i_218786

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning