Mye sminke er lov

Men, det skal gjøres med stil. Makeupgigant gir deg trendtipsene!

Publisert Oppdatert
Som hovedsponsor for New York Fashion Week, er Maybelline New York blitt en av verdens største makeupprodusenter, og seks ganger hvert år fornyer de kolleksjonene. Men, selv om trendene til stadighet er skiftende, er det én tydelig rød tråd gjennom hele 2011 - mye er bra!

Oransje lepper

Zuzana Tomkova, Product Manager for Maybelline New York, opplyser at fargen som alle kvinner bør inkludere i sin sminkeveske denne våren og sommeren er oransje;

- Sminke og fashion går hånd i hånd, og som på catwalken er den oransje fargen viktig på sminkefronten i sommer, sier Tomkova og understreker at den oransje leppestiften er et must for fashionistaer.

Andre makeupprodusenter som MAC og Make Up Store satser på matte lepper denne sesongen, mens MNY mener at du også kan ta frem den blanke glossen. I tillegg skal øynene tre frem mye sterkere dette året;

Les også: Ikke feil med solpudder

Les også: Smink deg som modellene

Les også: Video: Smink deg festklar- Stikkord for øyensminken er tung og med kraftig eyeliner, gjerne flytende, som du enten kan lage en dramatisk og markert, eller en søt og naturlig look med, sier Tomkova.

- Tung øyenskygge er også en definitiv trend, skyggene skal inneholde mye og sterke pigmenter, gjerne i blått, lilla og grønt. Nå skal kvinner være uredde og våge å eksperimentere med skyggene, mener hun.

Tidløs nudetrend

Ikke alle kvinner er komfortable med prangende farger i ansiktet, og er du en av dem kan du trøste deg med at den naturlige looken alltid er med oss selv om fargefokuset til tider skifter;

- Nudefargen gjelder som alltid for ansiktet. I år lages denne looken ved bruk av lysreflekterende concealere og foundations som skal dekke og samtidig få huden til å se frisk og glødende ut.

Og også neglene kan med fordel være duse i år;

- Spesielt for denne våren og sommeren er matte neglefarger i myke toner, sier Tomkova.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning