Jenny for Bik Bok

Nå satser hun på 70-tallsglam og skoleuniform.

Jenny for Bik Bok
Jenny for Bik Bok
Publisert Oppdatert
Den særegne og moteglade Jenny Skavlan er nå klar med sin tredje kolleksjon for Bik Bok.

Med brusende fuskepels, lette og matte blusestoffer, kashmereblandinger og tunge, glamorøse kjolestoffer mener Jenny at det er denne kolleksjonen som gjenspeiler hennes egen stil best.

- Dette er nok den kolleksjonen som er mest meg hittill. Jeg har fulgt mine egne lyster og urges. Jeg er jo veldig glad i vintageklær og har prøvd å gi kolleksjonen en litt tidløs vintagelook, sier Jenny i en pressemelding.

70-talls glam

I prosessen har Jenny denne gangen latt seg inspirere av det glamorøse 70-tallet. Det kommer til uttrykk gjennom silketørkler, høye splitter, pliseér, sauepels, slengbukser og glamorøse smykker.

Selv er Jenny ofte å se i korte skjørt og stramme krager, noe som også syns godt i den nye kolleksjonen, der 70-tallsglam møter preppy skoleuniformlook.

- Den er både tilkneppet og sexy på en gang, forteller hun.

Jennys favoritter

Organiske farger og print, som korall, lavendel, jordfarger og fugleprint preger kolleksjonen, og er satt sammen med rene grafiske linjer i silhuettene.

Av alle plaggene i kolleksjonen er det fuskepelsen med avtagbare ermer som er Jennys største favoritt.

- Også er jeg veldig glad i plisséskjørtet med høy splitt, sier hun.

Kolleksjonen består av totalt 11 plagg, 1 par sko og 7 accessories, og prisene strekker seg fra 99 til 1199 kr.

Den 16. november klokken 18 slippes kolleksjonen i BIK BOKs flaggskipsbutikk på Karl Johan i Oslo. Den 17. november klokken 10 slippes den i alle BIK BOK-butikker.hydejenny

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning