Høstens beste frisyre

Det er den perfekte hårfrisyren for enhver anledning, nettopp fordi hestehalen kan lages på utallige måter.

Publisert Oppdatert
Tenker du at hestehalen er nødfrisyren du kan ty til når ingenting annet fungerer? Tro om igjen! Hestehalen trenger ikke være kjedelig, og den kan styles på utallige måter, avhengig av anledning og antrekk.

Prøv dette:Sidehalen

Dette er en enkel variant; isteden for å samle alt håret bak, kan du samle det på siden. Du kan style den opp om du ønsker det og bruke hjelpemidler som en krølltang og volumspray. Du kan også tvinne litt av håret rundt strikken slik at den ikke synes, og gjerne feste luggen med en pyntet spenne.

Glatt hale

Les også: Årets hotteste frisyre

Les også: Frisyrene gutta elsker

Les også: Frisyren som alltid fungererGre håret når du føner det, så du får en lett utglattingseffekt. Hvis du ønsker et helt rett hår kan du i tillegg gå over med rettetang. Børst alt håret bakover og fest med strikk. Bruk en anti-frizz lotion til å trykke ned småhår og for å få en glatt og blank finish på toppen.

Volumlook

Volum på kronen er perfekt på fest. Trekk håret opp fra ørene dine og tupere alt håret lett ved røttene før du samler det i en strikk på kronen. Avslutt med hårspray for ekstra hold og volum.

Søt look

Denne looken er super i helgen og funker for de fleste hårlengder. Spray i volumspray i røttene og la håret lufttørke for å få naturlige krøller i det. Har du ikke tid til det, kan du føne det tørt uten å børste det og bare bruke fingrene dine. Rake håret tilbake med fingrene og fest en lav hale i nakken. Ønsker du en rocka look kan du rufs halen litt og avslutt med spray.

vinteren!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen