Glødende og naturlig

Smink deg naturlig, kjapt og lett til helgen!

Glødende og naturlig
Glødende og naturlig
Publisert Oppdatert
Om sommeren får vi ofte mer farge og glød i ansiktet, og da er det greit å kutte ned på sminken. Alt du behøver er en liten oppfriskning ved hjelp av noen få nøkkelprodukter.

Her er våre tips for en naturlig og vakker helgemakeup.

Flytende eyeliner

Hvis du elsker sexy øyesminke, men vil ha et utseende som holder seg, dropp øyeskyggen og marker øynene i stedet med en flytende eyeliner. Bruk en vannfast versjon som ikke vil skli utover uansett hvor fuktig det er i luften.

Les også: Bort med sommerkvisene

Les også: Brun i en fei

Les også: Sminken som varerDu får en glamorøs og vakker look med liner og litt maskara. Start fra midten av vippene og jobb linjen gradvis utover mot ytterhjørnet. Pass på å ikke se opp med en gang slik at lineren får tørke.

Bryngelé

Bryneksperter mener at dersom du har en vakker bueform på brynene, så vil du alltid se flott ut uten særlig med sminke. Skap den perfekte formen med en gjennomsiktig bryngelé, og fyll i med litt brynpudder dersom du trenger det.

En lettere måte er å farge brynene med permanent farge slik at du sparer tid på morningen.

Farget dagkrem

Om sommeren bør du definitivt nedgradere fra en kremet foundation til en lysere farget fuktighetskrem. Prøv en som er mineralbasert og som ikke vil tette porene. De fleste har også solfaktor i seg og dermed får du enda mer beskyttelse på toppen av din vanlige solkrem.

Når huden din ser flott ut, kan du i utgangspunktet hoppe over alt annet.

Knallfarget leppestift

Hvis du ønsker å sprite opp looken på en enkel måte, kan du bruke en knallfarget leppestift som virkelig får deg til å skinne. Den enkleste måten å pynte seg for en kveld ute på byen, er å gå for en skikkelig knæsj leppestift og ellers holde resten av ansiktet naturlig.

Solpudder

Sommeren handler som oftest om en naturlig solglød. Men, du trenger ikke steke deg i solen for å få gløden.

Bruk i stedet selvbruning i ansiktet, eller solpudder på områdene hvor solen vil treffe huden din; i pannen, på neseryggen og lett på kinnbena.

Rosa blush

Hvis du vil ha en effekt som ser litt friskere ut enn bronselooken, kan du heller prøve deg frem med en rosa blush i kinnene. Bruk blushen i eplekinnene dine, smil mens du påfører lett, og dermed ser du friskere ut på et øyeblikk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning