Gled deg til dette i april

Ny gjestekolleksjon hos Bikbok, og en massiv ny makeupserie fra L'Oréal er noen av godbitene på aprils nyhetsoversikt.

Publisert Oppdatert
Charlotte Thorstvedt for Bikbok

22. april er Bikboks neste gjestekolleksjon i butikkene, og det er ingen ringere enn Charlotte Thorstvedt som har tatt over stafettpinnen etter Jenny Skavlan. Kolleksjonen består av elleve plagg i et bredt fargespekter; seks kjoler, to T-skjorter, en playsuit, et skjørt og en genser.

- Jeg er stor fan av detaljer, så det finnes både sløyfer, studs og kjetting i kolleksjonen. Fargene er hovedsakelig mintgrønt, beige, svart, krem, hvitt og korall. Helheten er leken, sommerlig og litt hipster, forteller Thorstvedt i bloggen sin.

Studio Secret fra L'Oréal

L'Oréal er en av verdens største sminkeprodusenter, og deres nye kolleksjon Studio Secret lanseres med brask og bram. Kolleksjonen skal bidra til at alle kvinner får tilgang til de hemmelige triksene og produktene profesjonelle makeupartister benytter seg av.

Kolleksjonen inneholder et stort antall produkter, blant annet primere, foundations, øyenskygger, linere, pudderduoer, maskarabase og lipglosser.

Fuktighetsserie fra Dior

Diors nye hudpleieserie Hydra Life er den første Dior-hudpleieserien som fokuserer på både anti-age og fukt. Serien består av to dagkremer, en øyekrem, farget dagkrem i tre nyanser, og en fuktighetsmaske. Det Vår favoritt er dagkremen "Sorbet Cream", en lett krem som er laget for normal til kombinert moden hud, en hudtype som ofte blir glemt.

Billig spa

Konseptet "Norsk Spa og Velværeuke" startet i fjor, og fortsetter i år. Gründeren Tish Gilbert fra New York mener det er på høy tid at også norske kvinner skal ha råd til å bli pleid med, og arrangementet innebærer at et stort utvalg spabehandlinger over hele landet tilbys til 350,-.

Oversikt over tilgjengelige behandlinger og behandlingssteder finnes på Spadeal.no, fra og med 8.april. Behandlingene må gjennomføres i perioden 23.- 29. april.

1 1 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen