Glamorøs glitterpynt

Nå er det lov til å skinne litt ekstra. Få tipsene her!

Publisert Oppdatert
Foto: Glitterparfymespray Cuba 134 kr, Glitterøyenskygge Id Bare Escentuals, 149 kr, Glittermaskara Barry M, 79 kr, Lipgloss The Balm 99 kr, Glittergloss Bobbi Brown, 148 kr, Glitterliner Stila, 101 kr, Glitterøyenskyggestift Anna Sui, 178 kr.

Nå finner du glitterprodukter til å bruke på stort sett hele kroppen, perfekt til årets siste dag.

Her har du tipsene!

Glitrende tilbehør og klær har kommet tilbake for fullt de siste to årene, men det som er mer overraskende er at også glitter på makeup og i håret returnerer fra 90-tallet.

I håret

Metalliske detaljer i håret gir deg en glamorøs og tøff look på nyttårsfesten, men om du velger å bruke glitterstriper i håret, bør du tone ned glitterbruken andre steder på kroppen slik at det ikke blir for mye.

Les også: VI TESTER: Flytende eyeliner

Les også: Unngå sminkefella

Les også: Festklare neglerPå øynene

Skimmerskygger finner du i alle fargenyanser, og hvis du vil sette prikken over i-en, kan du bruke flytende eyeliner med glitter i. Denne legger du langs øvre vippekant, jo tykkere linje, desto tydeligere blir looken. Hvis du synes dette er vanskelig, kan du bruke maskara med glitter i, denne legger du da på som et ekstra lag over din vanlige sorte eller brune maskara.

På munnen

Lipgloss finnes i duse og sterke fargenyanser, men du finner også rene glitterglosser uten farge. Velger du å ha fokus på munnen, er det lurt å unngå for mye skimmer i resten av ansiktet.

Glitter i kinnene

Vil du ikke bruke glitter på munnen eller på øynene, kan du bruke en skimrende highlighter over kinnbena dine. Dette "løfter" ansiktet og gjør at du får fokus på de kantete partiene av fjeset. Pass på å ikke legge skimmerskyggen for tett opp mot øynene, slik unngår du at skyggen legger seg i smilelinjer.

Glitter på neglene

Som med gloss og øyenskygge finner du også neglelakk med eller uten farge som har ekstra glitter i seg. Dette kan virkelig se strålende ut hvis du legger lakken jevnt. Husk å forberede med håndkrem, neglfil, underlag, to lag med neglelakk og til slutt topplakk.

Glitter på kroppen

Når du har bare skuldre eller dyp utringning på nyttårsfesten, kan en skimrende bodylotion være lekkert. Fokuser på området rundt kragebena dine, og legg bare litt og litt på slik at du får et hint av glitter på huden og ikke dekker hele brystet. glitter220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen