Gå for mokasiner

Det er de råeste trendskoene for høsten.

Publisert Oppdatert
Du finner tidløs mote i mange typer sko; de i nøytral farge som sort, brun, beige, grå og marine, og de med nøytral form som medium spiss tå og middels kraftig hæl.

Denne høsten er det derimot mokasiner med kraftig hæl som gjelder!

Gode sko

Trenden er inspirert av 50-og 60-tallsmoten, men går utrolig nok til svært mange forskjellige klesstiler. Det som er herlig med mokasinene er at de for det meste er veldig gode og myke å gå i, og overgangen fra kilehælen som har regjert siste årene blir dermed ikke så stor.

Les også: Rå i rustrødt

Les også: Dette er høstmoten

Les også: Kjendisenes høst-mustDet beste er om du finner mokasiner som har gode gummisåler slik at du får litt demping og nedslaget føles mykere. I tillegg vil sålen være ekstra slitesterk, finner du mokasiner i skinn vil du også merke at skoene blir mykere etterhvert som du går i de.

Om du ikke er komfortabel med den tydelige mokasinstilen, kan du selvsagt gå for en annen look og samtidig være trendy. Men, det er fremdeles kraftige hæler og litt rundere eller firkantet tå som gjelder.

Kombinasjon

Siden skoene er robuste og samtidig feminine, kan du altså kombinere de med mange stiler. Her er våre forslag:
  • Knallfargede mokasiner gjør seg godt sammen med et nøytralt antrekk, for eksempel svarte skinnyjeans og en blazer.
  • Også brune, svarte eller beige mokasiner kan du bruke til et nøytralt antrekk, gjerne blå jeans og en enkel skjorte. Men her kan du dra helheten lenger med å gå for et knelangt, plissert skjørt, søt bluse og en cardigan over.
  • Mokasinene er et glimrende tilbehør til andre høsttrender som cordbukser, skinnjakken, ponchoen og slengbuksen.
  • Kombiner gjerne med en dressbukse i caprilengde slik at skoene kommer til sin rett og får ekstra mye oppmerksomhet.
  • Skoene ser fortreffelig ut sammen med en grov strømpebukse og et skjørt eller en dresshorts i tweed.
  • Selv om mokasinene ser bra ut til mye, er det noen plagg du absolutt ikke skal kombinere de med; ultrakorte skjørt og kjoler i sateng eller silke, dette blir fullstendig stilkrasj.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning