Favorittfargen du kler

Jepp, for den passer nemlig alle!

Publisert Oppdatert
Det er på tide å sette litt skikkelig farge på tilværelsen igjen! Og det gjør du enkelt med en av de hotteste fargene denne våren - koboltblått.

Ny basefarge

Flere moteeksperter kaller blått for "den nye basefargen", og dermed sier det seg selv at det er enkelt å bruke blått til absolutt alt. Ja, trendfargen er koboltblått, altså en kjølig, lett blek blåfarve, som historisk ble utvunnet fra mineralet kobolt. Men, også blått i alle andre nyanser ser supert ut til det meste.

Les også: Varm OG fin

Les også: Gå for pelsvest

Les også: Lei av sort?Her handler det om hvilke toner du velger.

For blått strekker seg fra de varme, duse tonene til de mest knalle og kalde fargene, og her kan du tenke komplimentærfarger når du matcher. Du bruker enkelt varme farger sammen med kalde blåfarger, for eksempel brun, oransje eller korall. Og så bruker du kalde farger sammen med varme blåfarger, for eksempel turkis, gult eller hvitt.

På alt

Synes du det virker for sprekt å prøve en sterk farge tett opp mot ansiktet, kan du velge å bruke fargen på andre elementer av antrekket, enten på vesken, skoene, buksen, armbånd, ringer eller skjørt.

Valgmulighetene er grenseløse, og det beste med blåfargen er at den passer absolutt alle kvinner, blondiner eller brunetter, og mørke eller lyse hudtoner.

Få inspirasjon fra bildeserien øverst.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen