Farvel til cellulitter

Alle kvinner vil merke cellullittene i løpet av livet, men det finnes håp likevel!

Publisert Oppdatert
Cellulitter er noe 98 prosent av verdens kvinner opplever å få en eller annen gang. Det er det samme om man er tynn, normal eller tykk, cellulittene setter seg!

Sirkulasjon

Klumpene under huden er absolutt ikke enkle å få bort, men ved å kombinere et godt kosthold og riktige treningsvaner, kan man få en glattere hud.

Det er ikke noe poeng i å forvente mirakler, men nettstedet Ivillage skriver iallefall at øvelser som demper stress og diverse spabehandlinger kan minske cellulittene betraktelig. I tillegg vil økt blodsirkulasjon gi kroppen en naturlig energiboost.

Nøkkelen til å unngå appelsinhuden er altså å rense kroppen med kombinasjonen trening, sunt kosthold, antistressøvelser og god blodsirkulasjon.

Tips

  • Unngå kaffe, brus, røyk og alkohol.

  • En diett med lite fett og mye fiber, samt sunne karbohydrater er viktig fordi dette er det letteste for kroppen å bryte ned og kvitte seg med. En diett med lite fett reduserer avfallstoffer og minsker samtidig sjansen for at avfallstoffer setter deg fast i underhudsvevet.

  • Sukker, salt, sterke krydder og animalsk fett er hardere for kroppen å kvitte seg med.

  • Trening er svært viktig for blodsirkulasjonen. Trening gjør musklene og vevet rundt dem fastere.

  • Massasje av lårene hjelper også blodsirkulasjonen, masser gjerne problemområdene dine daglig selv.

  • Å børste huden med en massasjekost eller peelinghanske i noen minutter hjelper også på sirkulasjonen. Begynn på bena og kost oppover på huden. Gjør du dette daglig før du dusjer, hjelper du hudens utseende.

  • Avslapping og pusting hjelper kroppen å jobbe skikkelig. Et godt åndedrag slipper løs spenning i kroppen og hjelper den til å holde seg klar og frisk.    Kilde: IvillageNyttige tjenester

FORUM

Underholdning