Blazermagi

Dette er jakken som aldri går av moten og som du kan bruke til alt. Nesten.

Publisert Oppdatert
Blazerjakken har så og si alltid vært i motebildet, og selv om den varierer noe fra sesong til sesong i forhold til trender og snitt, er det likevel et av de mest tidløse plaggene som alle kvinner bør ha i skapet.

Blazeren har i de siste årene variert både i lengde og bredde, en periode har de kortere jakkene som fremhever livet vært moderne, en annen periode har de store og oversized boyfriendblazerne vært superhotte, av og til får skuldrene mer oppmerksomhet i form av puter, dekor og draperinger, men den klassiske blazeren forsvinner aldri.

Gjør antrekket

Om du finner deg en klassisk og enkel blazer, har du funnet deg en moteskatt for livet. Dette er jakken du kan bruke til alt foruten om treningsklær.

Les også: Lekker vårmote

Les også: Slankende bekledning

Les også: Den allsidige blazerenEn enkel ensfarget blazer i sort, grått, brunt, beige, marineblått eller armygrønt kan tas frem igjen og igjen. Varianter med et figurnært snitt som følger siluetten er de mest flatterende, forsøk å finne en som verken er for trang eller for posete.

Til det meste

  • For å gjøre jeansen mer sofistikert, kan du kombinere den med en blazer over en hvit bluse.
  • Har du på deg et videre skjørt, er det flott å fremheve timeglassfiguren din med en figurnær blazer.
  • Går du for leggings eller tights sammen med en lengre tunika, vil blazeren sette en ekstra spiss på antrekket.
  • Et blyantskjørt sammen med blazer er en selvsagt look for elegante kvinner på jobb.
  • Under blazeren bør du ikke har for mange lag eller topper som er veldig tykke i stoffet. Gå for en enkel bluse, skjorte, topp eller tynn tunika.
  • Om vinteren fungerer blazeren flott som en del av ditt inneantrekk, og når det går mot vår og sommer er blazeren flott å bruke som jakke utendørs.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen