De vidunderlige kjolene!

Kjolene er tilbake for fullt. Vi gir deg bildeserie og oversikten på hva du har å velge i!

Publisert Oppdatert
Våren og sommeren er her snart, fyll opp skapet med feminine kjoler! Bildeserie nederst i saken.

Blomsterkjolen

Kjolemoten er på ingen måte død, i år har du masse å velge mellom. Det har i det siste vært størst fokus på blomsterkjolen, og det med god grunn. Kikker du rundt i butikkene, ser du at blomsterkjoler regjerer for fullt! De er ikke lenger bare forbeholdt bestemødre, så kom deg ut og skaff deg en du kan bruke til lunsj i parken eller i et sommerbryllup.

Mønsterkjolen

Om du har gått glipp av Stella McCartneys kjolekolleksjon denne sesongen er det bare å ta en titt i kjedebutikkene, som har latt seg inspirere. Kjolene med store mønster er perfekte sommerkjoler og passer både til hippiedronninger og classy damer. Men husk på å finne din stil, mange kjoler kan fort se veldig eksotiske og etniske ut, noe som kan bli litt overdrevet dersom du vil bruke kjolen på jobb.

Volangkjolen

Hot i år er også volangkjolen. Har du bredere hofter og rumpe, passer det bra med en kjole hvor detaljene sitter øverst. Slik trekker dette oppmerksomheten opp mot brystet.

Omslagskjolen

En omslagskjole er elegant samtidig som den føles som en joggedress. Omslagskjolen kan pyntes opp og ned, alt etter anledning.

Skjortekjolen

Stilen har vært hot siden i fjor høst, men den funker fremdeles og er utrolig allsidig. Du må gjerne bruke skjortekjolen sammen med et belte, for eksempel hvis du er på jobb, ta gjerne en vest utenpå når du skal på byen, eller bruk en kortere skjortekjole med pumps og smykker hvis du vil ut og danse! Kort er lov når passformen er løs.

Maxikjolen

De lange kjolene er definitivt tilbake for fullt! Dette er fordi 70-tallet gjør et moteinntog denne sesongen. Bukser med vide ben og platåsko, langt og flagrende hår og ankellange kjoler er tipp topp akkurat nå!Sommerkjolene her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning