De beste venninnegavene

Disse julegavene blir garantert en suksess!

De beste venninnegavene
De beste venninnegavene
Publisert Oppdatert
Vi jenter vet å sette pris på en gjennomtenkt og lekkert innpakket gave, derfor er det også ekstra gøy å gi bort en gave til en venninne som virkelig fortjener det. Vi har laget noen forslag til lekre venninnegaver som garantert vil resultere i begeistring.

En helaften

By din venninne på en helaften med middag og kino. I en travel hverdag er tid ofte det beste man kan gi hverandre! Her bestemmer du budsjettet selv. Kjøp et gavekort på en kinobillett og legg det i en liten eske sammen med menyen fra den restauranten du ønsker å ta henne med på. Lag også en fin lapp med forklaring på hva hun får, sammen med en hyggelig julehilsen fra deg.

Hjemmespa

Et duftlys med herlig beroligende duft og gode kroppsprodukter, som en kroppsskrubb og et bodybutter, skaper spastemning bare du ser på det. Sjekk ut hvilke produkter hun vanligvis bruker for å finne ut hvilke dufter hun liker og velg noe du tror passer henne. En skrubbeklut og badekuler er perfekt å fullføre pakken med. Legg det gjerne i en kurv eller i en cellofanpose og pynt med bånd. Mye av luksusfølelsen ligger i presentasjonen.

Skolykke

Har din venninne like skodilla som deg? Overrask henne med et par lekre pumps til jul! Vi får aldri nok av sko, og hvem er vel bedre til å finne noe hun liker enn hun som alltid er med henne på skoshopping, nemlig deg! «Tapetser» skoesken med julepapir og strø julekonfetti i esken sammen med skoene. Et stort silkebånd rundt esken setter prikken over i-en.

Livsnyteren

Er du og venninnen din glad i god mat og drikke? Kjøp favorittvinen hennes, eller få hjelp på vinmonopolet til å plukke ut en ny og spennende variant. Luksussjokolade fra en spesialbutikk, eller noen lekre oster fra kjøledisken er perfekt følge. Pakk det inn i rustikt papir og bånd for en ekte sør-europeisk, landlig sjarm. (Husk at oster krever kjølig oppbevaring.)

Hjemmelagede godsaker

Har du et lite budsjett når det gjelder venninnegavene i år er det én gave som aldri slår feil. Kjøp en pen krukke med lokk og bak deilige sjokoladekjeks, lag konfekt eller karameller, alt etter hva venninnen din er glad i. Fyll krukken med godsakene og dekorer krukken etter din smak. For eksempel kan du binde et bånd rundt halsen på krukken og henge på en lapp med en hyggelig hilsen, eller du kan legge et lekkert tøystykke over lokket og binde det fast med en rustikk hyssing.

Luksuspakken

Plukk ut dine aller største makeupfavoritter og legg dem i en kurv eller en eske med silkepapir. Velg deg ut makeup som ikke avhenger av hudtone så du er sikker på å gi henne noe hun kan bruke. Øyeskygge, lipgloss og neglelakk er trygge valg. Hårstyling er også perfekt innhold i luksuspakken. Sett gjerne noen små kvister med granbar i kurven og pakk den inn med cellofan og bånd for en lekker og luksuriøs følelse.

Veskeglede

Vi kan gjerne ha tjue vesker i skapet, men vi vil alltid føle at vi trenger en til. Som nær venninne vet du helt sikkert hva hun har og ikke, og hva som passer hennes stil. Finn en veske du vet hun ikke ville unnet seg selv, som en trendy skulderveske, eller en lekker clutch. Legg gjerne en liten julehilsen inni vesken som en hyggelig overraskelse.

Skjem bort-gaven

En tur på en hudpleiesalong er ikke hverdagskost for de fleste av oss. Skjem bort venninnen din med et gavekort hun kan bruke på en salong du vet er bra. Det trenger ikke å være så dyrt. Gi henne en full ansiktsbehandling eller en god massasje hvis du har råd til det eller velg deg en billigere behandling, som forming av øyebrynene, eller en enkel pedikyr. Uansett er det luksus å bli dullet med!ekstra ekstra2

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning