Årets partymiks

I følge Gina Tricot skal du pynte deg både glamorøst og rocka for denne sesongens jule-og nyttårsfest.

Publisert Oppdatert
- Høstens og vinterens partykolleksjon handler om en miks av materialer og mønstre; strikk, skinn, fløyel, dyreprints, paljetter, glam og rock, sier Alexandra Davidsson ved Gina Tricot.

Fargene som gjelder

Den absolutt viktigst fargene for partysesongen er tidløst svart, men dyreprint og prints generelt er også i vinden. Det samme er dusere nudefarger som du kanskje har investert i denne sommeren. Hvitt er også tilbake, og er du modig er knallrødt et sikkert valg.

- Samtidig er kamel-og curryfarger sammen med gull og bronse trendy i høst, sier Davidsson.

Les også: Video: Dette går du med i høst

Les også: Dette er høstmoten

Les også: Feminint og maskulint i ettNøkkelplagg

Davidsson sier at ett av høstens viktigste plagg er skinnjakke som passer både til fest og hverdags. Ta gjerne sikte på en smoking-inspirert jakke med 80-tallssnitt - gjerne med skulderputer. Denne rocker opp ethvert antrekk og passer både til en søt kjole eller slitte jeans.

- Skulderfokus generelt fortsetter å være i motebildet, og i tillegg blir det mye gjennomsiktige stoffer å se. En skjorte i gjennomsiktig materiale er helt riktig i høst, tipser hun.

Mange av fjorårets festtrender holder stand også i år. Blant annet kan vi nevne skinnkjolen, lakktightsen, pelsjakken, leopardtoppen og paljettjakken. gina220---- viktig220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen