- Feminint og maskulint i ett

- Om du låner plagg fra kjærestens garderobe, er du trendy i høst, sier Gina Tricots sjefsstylist.

Publisert Oppdatert
- Det er harde linjer blandet med myke linjer som gjelder i høst, altså en miks av maskulint og feminint. Lån gjerne noen bukser av kjæresten din og brett de opp, sier Emina Alivodic, sjefsstylist hos Gina Tricot.

Etterkrigsstil

Om du har lagt din elsk på boyfriend-moten - for eksempel vide blazere og snertne chinos eller oppbrettede jeans - kan du prise deg lykkelig over at dette fortsetter som en av høstens desidert viktigste trender. Gina Tricots inspirasjon kommer fra etterkrigstiden da kvinnene måtte ut i arbeid og lånte klær fra mannens garderobe, klippet av jeans og gikk med litt for store jakker og gensere.

- Vi har også latt oss inspirere nok en gang av Alexander Wangs skarpe og grafiske stil, sort og hvitt, men også myke vintagefarger og lær er viktig, sier Alivodic.

For dersom du føler at den maskuline stilen ikke passer din kroppsform, trenger du slettes ikke fortvile. Du har nemlig mye vakkert og feminint å se frem til.

- Bruk gjerne en feminin og søt bluse sammen med en skikkelig vid boyfriendbukse, eller den enklere moten med en søt nudefarget tunika sammen med tights.

Høstens detaljer

Stylisten nevner de viktigste detaljene:
 • Gjennomsiktige effekter er viktige, fargeskalaen er duse pudderfarger i naturlige nyanser som nude, beige og brun.
 • Leopardjakker og hardt skinn er i vinden.
 • Store og myke strikkegensere og lange cardigans, gjerne litt med revnede detaljer, i kombinasjon med en smal tights med lærfinish.
 • Korte trøyer og naturlige strømper over ankelboots og hengende bukser er en behagelig mote.
 • Mye tweed og gjerne et vintagebelte som prikken over i-en.
 • Du vil se mye av den rutete skjorten eller blusen.
 • Kombiner med vintage

  Synes du det er dyrt å henge med i moteverden? Ikke fortvil - det handler om å kombinere de riktige plaggene, og vintage er topp!

  - Det kommer sjelden "ny" mote. I moteverden utvikler man som regel gammel mote om i ny form. Det er også mye "gamle" plagg du kan ta frem igjen og mikse med en av dagens trender, de fleste har en gammel MC-jakke eller en slitt denimjakke som de denne høsten kan kombinere med nær sagt hva de måtte ønske, tipser stylisten.
Gina220 gina220-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen