Alternativt badetøy

For de som vil skille seg ut i solen!

Publisert Oppdatert
Årets badetøymote byr på store variasjoner, noe mer dramatisk enn annet. Vil legge deg stilsikkert under solen, er det nå du kan få tak i de kuleste bikiniene fra butikkene.

Dust eller knall

Men, i følge La Redoute blir du hetest på stranda hvis du satser på de varme fargene. Gå for eksempel for en stripete bikini i nougatbrun, matchende sandaler og pilotbriller på nesen.

Les også: Et must på skjørtet

Les også: Sommertrendene som varer

Les også: Gult er gullEn annen viktig trend denne sommeren er sterke farger. Store, tropiske blomster på trekantbikinien er veldig tidsriktig. Du kan også møte sommeren i strålende gult, eller la deg inspirere av middelhavets lyse sandstrender, vakre klipper og turkise bølger og gå for pastellfarger.

Minimalistiske former

Du finner også badetøy med trendy, skarpe linjer og god passform med sportsinspirerte og stilrene detaljer.

Ønsker du i stedet å slappe av i skyggen? Ta frem den klassiske og elegante Chanel-inspirerte bikinien i sort og hvitt, de sølvfargede sandalene, ta på solbrillene, smak på drinken og len deg tillbake.

Utenom det vanlige

I bildeserien øverst ser du et utdrag av den årlige badetøykonkurransen som vises i Kina i forbindelse med moteuken i Beijing.

Her vises noen av årets deltakere i "Hosa Cup China Swimwear Design"-konkurransen.

Du finner nok ikke tilsvarende i en butikk nær deg, men kan kanskje bli inspirert til å satse på en original bikini til sommeren?

Kilde: Pressemelding La Redoute

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning