20-talls glamour

Kappahl presenterer stilen som passer strålende til festhøsten.

Publisert Oppdatert
Høsten hos KappAhl byr på en dose 20-talls glamour i Vintage Stories

Med broderier, perler og fløyel med et moderne snitt er det glade 20-tallet et viktig element på KappAhls dameavdeling denne sesongen.

Detaljer og løse kjoler

- Vi er inspirert av TV-serien Boardwalk Empire som vises på NRK i høst. Handlingen er fra Atlantic City under forbudstiden hvor glamorøse klubber og røykfylte salonger var forbudte nytelser. Kvinnene bar løse kjoler med vakre detaljer og snitt med behagelig passform, forteller Carina Johansson, designsjef hos KappAhl i en pressemelding.

Les også: Høstlige elementer

Les også: Pynt deg med print

Les også: Møt høsten med 60-tallet



Eleganse beskriver kolleksjonen. Materialene er blant annet fløyel og chiffon med detaljer som perler og broderier på flere av plaggene. Vi ser også moderne versjoner av de tidstypiske frynsene og plisseringene som gir en fin effekt på dansegulvet på høstens fester.

Perler

Fargeskalaen er dus med sennepsgult, grønt og rosa som bringer tankene til 1920-tallets glamorøse salonger. For å komplettere looken finnes tidstypisk tilbehør, blant annet fuskepelskrage og hårbånd med fjærdetaljer.

- Plaggene er rikt dekorert og detaljrike, men samtidig avslappede for å kunne brukes både til hverdag og fest, sier Carina Johansson.

Kjoler med løst snitt, deilig fall og fantastiske smykker med perler er nøkkelplagg i kolleksjonen. Her finner man også en finstrikket jakke med frynsedetaljer som er god å ha på kjølige høstkvelder.

Vintage stories

Ideen til Vintage Stories kom under en av reisene til KappAhls designere rundt i verden, hvor de lot seg inspirere til å skape en eksklusiv kolleksjon i begrenset opplag med høy motegrad.

Den første Vintage Stories-kolleksjonen ble lansert høsten 2009. I løpet av sesongene har temaer som Orienten, det fargeglade 50-tallet og det romantiske århundreskiftet inspirert kolleksjonene. Høstens Vintage Stories er tilgjengelig i alle KappAhls butikker fra begynnelsen av november.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning