Dagens rett: Ytrefilet med aspargesbønner
Renskåret svinekjøtt er magert kjøtt med mild smak.

Her med grønne bønner og hermetiske tomater. Nydelig mat med sydlandsk preg!
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
- ½ ts peppermiks
- ½ ts salt
- 2 ss olivenolje til steking
- 1 båt hvitløk
- 1 boks hermetiske tomater
- ½ ts tørket oregano
- ½ ts pepper
- 250 g frosne aspargesbønner
- ½ ts salt
- Slik gjør du
1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.
2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.
3. Krydre skivene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1 -2 minutt på hver side. Etterstek på svak varme til de så vidt er gjennomstekte.
Serveres straks med baguetter eller olivenbrød.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no