Dagens rett: Suppelapskaus
Suppelapskaus er mat for små og store mager.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2
Ingredienser:
300 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 båt hvitløk
1 ss margarin eller olje til steking
3 dl kjøttbuljong (utblandet i vann)
1 pk dypfryst lapskausblanding
1 ts provencekrydder
¼ ts salt
¼ ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.
2. Tilsett buljong, og la det koke opp.
3. Ha i grønnsakene og la det koke opp igjen. Tilsett kjøtt og krydder og la det trekke i 5-8 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.
Serveres med flatbrød eller brød.
- Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 26/01 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.