Dagens rett: Rødvinsgryte
Kjøtt og rødvin slår aldri feil.

Den fyldige vinsmaken fremhever kjøttet. God appetitt!
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 600 g flatbiff av storfe i terninger, ca. 3 x 3 cm
- 2 ss margarin /olje til steking
- 2 pk rødvinsaus
- 10 stk sjalottløk
- 2 stk grønn paprika
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- Slik gjør du:
1. Lag rødvinssaus etter oppskrift på posen. Brun kjøttet raskt på god varme i to omganger.
2. Legg kjøttet over i rødvinsausen. Skrell løken. Skjær paprika i biter og fres disse i en stekepanne sammen med løken.
3. Ha grønnsakene i sausen, la det trekke like under kokepunktet, i ca. 20 minutter til kjøttet er mørt. Smak til med krydder.
Server med ris, kokte poteter eller potetmos og salat.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no