Dagens rett: Quesadilla med kjøttdeig og mais

Kosematen vi aldri blir lei.

Dagens rett: Quesadilla med kjøttdeig og mais
Publisert Sist oppdatert
Denne retten passer like godt til hverdags som i helgen. Den er dessuten en perfekt måte å benytte resten av tacomiddagen på!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk
  • Slik gjør du:

    1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene halvdelen av lompene. Brett den andre halvdelen over og klem godt sammen.

    2. Stek dem i en tørr stekepanne på sterk varme i 2 minutter på hver side.

    3. Del hver quesadilla i 4 snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.

    Tips:

    I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no