Dagens rett: Quesadilla med kjøttdeig og mais
Kosematen vi aldri blir lei.

Denne retten passer like godt til hverdags som i helgen. Den er dessuten en perfekt måte å benytte resten av tacomiddagen på!
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
- 4 stk maistortilla eller hvetetortilla
- 2 dl revet hvitost
- 1 dl hermetiske maiskorn
- 1 dl salsa , gjerne sterk
- Slik gjør du:
1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene halvdelen av lompene. Brett den andre halvdelen over og klem godt sammen.
2. Stek dem i en tørr stekepanne på sterk varme i 2 minutter på hver side.
3. Del hver quesadilla i 4 snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.
Tips:
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no