Dagens rett: Panne med kalkunpølse
Med noen kokte poteter fra en tidligere middag, litt kalkunpølser og hermetiske tomater blir det middag på 1 - 2 - 3.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
ca. 200 g røkt kjøttpølse av kalkun
5 stk kokt potet
1 stk løk
3 båt finhakket hvitløk
¼ ts chilipulver
1 boks hermetiske tomater
1 ts salt
½ ts pepper
2 ts finhakket frisk basilikum
Fremgangsmåte:
Del pølser og poteter i passe biter.
Hakk løken og fres den i smør til den blir blank. Tilsett hvitløk, pølsebiter, poteter og chilipulver og fres det sammen med løken. Hell over hermetiske tomatene og la alt trekke i ca. 15 minutter.
Smak til med salt og eventuelt pepper. Dryss over basilikum og server med ferskt brød.
Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 10/11 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.