Dagens rett: Koteletter med surkål og poteter
En god, gammel klassiker.
Koteletter med surkål, brun saus og kokte poteter smaker fortsatt like godt, selv om nye middagsvaner etableres. Dette er en god hverdagsrett som er rask å lage.
Porsjoner: 4.
Ingredienser
Porsjoner: 4.
Ingredienser
- 4 stk kotelett av svin
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 800 g potet
- 1 pose surkål
- 1 pose brun saus
- 1 ss margarin til steking
- Slik gjør du
1. Kok poteter.
2. Varm surkålposen i en kjele med kokende varm vann noen minutter.
3.Lag brun saus som anvist på pakken.
4. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.
Server kotelettene med surkål, brun saus og kokte poteter.
Tips:
Det smaker godt med rørte tyttebær ved siden av.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 06/03 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.