Dagens rett: Grønnsakswraps med feta
En lett rett, både i forhold til kaloriinnhold og vanskelighetsgrad!
Tidsforbruk: 20 - 40 min Vanskelighetsgrad: lett Porsjoner: 4
Ingredienser:
2 stk. aubergine
4 stk. klasetomat
1 bunt vårløk
3 båter hvitløk
½ dl ekstra virgin olivenoljev 1 ss hvitvinseddik
3 ss frisk basilikum
3 ss frisk timian
nykvernet salt og pepper
100 g fetaost
4 stk. hvetetortilla
Fremgangsmåte:
Kutt auberginene langsetter og tomatene i skiver, ca 1 cm tykke.
Kutt vårløken i mindre biter og finhakk hvitløksbåtene.
Bland sammen olivenolje og hvitvinseddik og hell det over grønnsakene og rør det godt inn.
Stek grønnsakene i flere omganger ved middelsvarme, til de er møre. Tilsett nykvernet pepper og salt mens grønnsakene steker.
Varm tortillas etter anvisningen på pakken.
Fordel grønnsakene i de fire tortillanene med oppskåret fetaost og friske krydderurter.
Pakk de inn i aluminiumsfolie og server de lune.
- Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.