Dagens rett: Grillet skinkebiff
En enkel og smakfull rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folie på grillen.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk. skinkebiff
2 ss olje
1 ts salt
½ ts hvitløkspepper
800 g potet
1 ts pepper
150 g blåmuggost
4 stk. aluminiumsfolie ark
Fremgangsmåte:
1. Vask potetene og del dem i tykke skiver. Fordel potetskivene på foliearkene. Smuldre biter av blåmuggost over og krydre med pepper. Lukk igjen og bak potetene på grillen i 15 minutter til de er møre.
2. Pensle skinkebiffene med olje og krydre dem. Grill 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekte.
Serveres med salat.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 29/06 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.