Dagens rett: Bruschetta med tapenade og bakte tomater
Nydelig som forrett eller kveldssnacks!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 skive landbrød
1 båt hvitløk
4 ss olivenolje til pensling
16 stk cherrytomat, rød
2 ss olivenolje
2 ts grovt salt
4 ss tapenade
¼ potte frisk basilikum
Fremgangsmåte:
Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem til de har fått en gylden stekeskorpe.
Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
Fordel tapenade og basilikum på skivene og topp med bakte tomater.
- Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 11/11 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.