Dagens rett: Brennheit kyllinggryte med reker
Denne retten er sterk som bare pokker!
Den er likevel så balansert at de gode råvarene beholder sin egensmak. Godt!
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 4 stk kyllingfilet i strimler
- 3 ts kajennepepper
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 2 stk grovhakket rød paprika
- 2 båt hvitløk , finhakket
- 12 skive chorizopølse
- 2 ss rapsolje
- 2 ts sukker
- 2 boks hakkede hermetiske tomater
- 300 g potet i terninger
- 8 dl hønsebuljong (utblandet)
- 160 g reker i lake
- Slik gjør du
1. Stek hvitløk, paprika og chorizo i en gryte med olje i et par minutter.
2. Tilsett sukker, tomater, potetterninger og buljong og la det koke i ca. 10 minutter.
3. Tilsett kyllingstrimler og la gryta trekke videre i ca. 5 minutter. Dryss reker over like før servering.
Server med grovt brød.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 09/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.