Dagens rett: Biffsnadder

Kosemat i hverdagen.

Dagens rett: Biffsnadder
Publisert Sist oppdatert
En god, gammel klassiker som aldri vil gå av moten.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 600 g biffkjøtt i terninger
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 1 pose sjalottløk
  • 1 stk rød paprika
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 pose béarnaisesaus

  • Slik gjør du:

    1. Skjær sjampinjong og løk i båter, paprika i strimler.

    2. Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøttet og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt.

    3. Lag sausen etter anvisning på posen.

    Serveres med ris, pommes frites eller potetbåter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no