Dagens rett: Biff med salat og kesampesto
Denne retten er enkel å lage, smaker kjempegodt og gjør derfor til skamme at sunn og god mat er en vanskelig kombinasjon.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk. biff
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss margarin til steking
3 dl kesam
3 ss pesto
400 g cherrytomat
100 g salatblad
50 g ruccula
½ stk. rødløk
Fremgangsmåte:
1. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
2. Legg tomatene i ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter.
3. Rør sammen kesam og pesto.
Server med bakte eller ovnsstekte poteter.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.