Dagens rett: Asiatisk biff
Gi biffen en ny og spennende smak!
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4
Ingredienser:
600 g ytrefilet, mørbrad eller flatbiff av storfe
1 stk lime
1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)
3 stk finkuttet vårløk
1 ss finhakket frisk koriander
1 ss finhakket frisk mynte
½ ts chilipulver
Fremgangsmåte:
1. Skjær kjøttet i tynne biffer (2 per porsjon).
2. Bland sammen alle ingrediensene til en marinade og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og lukk den. La kjøttet marinere ca. 20 minutter.
3. Tre kjøttet på trepinner og stek dem 1-2 minutter på hver side.
Server med ris og en kryddersterk saus som dip, f.eks chilisaus.
- Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 06/04 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.