Dagens middagstips: Bakt potet med laks
Denne retten passer godt som et lite mellommåltid, eller som middag hvis du dobler porsjonen.
Tidsforbruk: over 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk. bakepotet
4 dl havsalt
2 dl cottage cheese
3 ss pesto
6 skive røkelaks
1 stk. liten rødløk i strimler
1 stk. rød paprika i strimler
2 dl bønnespirer
Fremgangsmåte:
Prikk potetene med en gaffel. Legg saltet i ildfast form med potetene på. Stek i ovn på 175 grader C i ca 50 min.
Bland sammen cottage cheese med pesto og strimle laksen. Lag et snitt i potetene og fyll med cottage cheese og strimlet røkelaks.
Pynt med rødløk, paprika og bønnespirer.
Servér gjerne med en blandet grønn salat og sitronbåter til. Pynt gjerne med lakserogn.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.