Månedens bruker: Veslo!

Har du vært innom Kvinneguidens forum, så har du garantert lagt merke til Veslo. Hun er både høyt og lavt, og tro det eller ei, men hun interesserer seg for annet enn bryllupsplanlegging også..

Publisert Oppdatert
Da Veslo stakk hodet innom Kvinneguiden helt tilfeldig for nesten fire år siden ante hun nok lite om hvor stor rolle forumet skulle ha for bryllupsplanleggingen hennes. For å bryllupsplanlegge, det er det ingen tvil om at Veslo kan. Faktisk så voldsomt at utenforstående kan bli rent bekymret. Og på spørsmål om hvor viktig bryllupsforumet har vært svarer hun følgende:

-Veldig viktig!!! Bryllupet mitt hadde aldri blitt det samme utan KG!

Heldigvis finnes det også andre ting som opptar den driftige damen, og svaret er rimelig klart når jeg spør om hun faktisk er SÅ opptatt av den store dagen:

-Stikkordet for Veslo er allsidighet! Eg er ei aktiv jente som er høgt og lågt og rundtomkring, heile tida - helst samtidig! Å kjede seg er eit begrep som ikkje fins i mitt vokabular. Eg er hypersosial og trenings-narkoman, så joggeturar, styrke- eller handballtrening med venner er ikkje noko eg foraktar. Eg likar også å stå på telemark og klatre, og har sansen for det litt ekstreme. Har både hoppa i fallskjerm og rafta - og strikkhopping ventar i sommar.

Snart lektor!

Det aller beste med Kvinneguiden er i følge Veslo at man kan være seg selv, og hun sier selv at hun i det virkelige liv er akkurat som hun er her inne. Bare litt mindre bryllupsopptatt.

-Friheten til å vere meg sjølv - og alle dei morsomme stundene - og å få lov til å bruke språket i all sin prakt! Det er det beste med KG, sier hun.

Som snart ferdig norsk-lektor er nettopp språket noe hun setter høyt. Hadde hun fått velge med seg tre ting på en øde øy ville det uten tvil blitt dagbok, blyant og viskelær.

-Eg er norsk-lektor in spe, og som norsk-geek brenn eg sjølvsagt for alt som har med språk og språk-bruk å gjere. Eg eeeelskar å lese, og prøvar å putte inn bøker i ledige stunder. Men ledige stunder er det verkeleg ikkje så mange av!

Kanskje ikke så rart. Etter et heidundrende utdrikningslag (som er beskrevet i bryllupsdagboken) og et nært forestående bryllup er det slett ikke mye tid å ta av, og i alle fall ikke når hun er innom forumet flere ganger om dagen. Og som med mange andre brukere sitter venner og familie og klør seg litt i hodet over dette forumfenomenet. Forstår de egentlig hva dette dreier seg om?

-Eg trur nok ikkje vennene mine hadde forstått kva dette dreier seg om.. Det er berre mannen min av RL-vennene mine som veit kven eg er her inne, men eg har fått ein del venner her inne som etterkvart har blitt RL-venner, og dei veit jo kven eg er! Nokre av mine beste venner er herifrå.

Lander kattene alltid på alle fire?

Når hun blir bedt om å fortelle en hemmelighet vi ikke visste om henne fra før må hun tenke seg om litt. Og historien som følger er ikke spesielt dyrevennlig:

-Då eg var lita kasta syster mi og eg kattar ned høge murar for å sjå om dei havna på beina(!). Nysgjerrig har eg alltid vore.. Det gjekk forøvrig bra med kattane, som alle havna rett veg!

Nå er Veslo snart voksen. Utdannelsen er snart i boks, bryllupet er straks gjennomført, og forhåpentligvis blir det barn ganske snart. Men Veslo er ikke helt fornøyd med livet riktig enda, og har mange drømmer. Og i motsetning til de fleste andre lar hun ikke drømmer være nettopp bare drømmer. Drømmer er nemlig til for å realiseres!

-Til sommaren skal eg som sagt hoppe i strikk, og andre framtidige drømmar er å reise til Thailand, juve, bygge hus, bli ein god lærar, bli norgesmester på 100m under veteran-NM og den slags, forteller hun.

Det høres umiddelbart ganske slitsomt ut..?

-Eg likar kreative hobbyar også, og syns det er gøy å skrive, synge, teikne, måle, lage kort, fotografere, sy og styre, beroliger hun.

"Grafsa litt i dåsa"

Jeg var bare nødt til å spørre hva som egentlig gikk gjennom Veslos hode da hun tastet inn følgende setning og la den ut i forumet:

«Har grafsa litt i dåsa no, og dersom livmor-tappen er der det stoppar når ein stappar fingeren oppi, så var min ganske så hard altså...»

-Hehe... Eg handla i beste tru då eg skreiv overnevnte... Men i ettertid, og på trykk, ser eg jo at eg kunne omformulert meg litt.. Hehe.. Men, det enkle er jo ofte det beste - rett på sak og tjo-hei, eg fekk da fram kva eg meinte!

Forhåpentligvis er både det ene og det andre (deriblant livmortappen) akkurat slik de skal være, slik at prøvertiden bærer frukter. For den aller største drømmen Veslo har involverer verken fallskjermhopping eller husbygging.

-Den aller, aller største drømmen er nok å bli mor til tre.

Kjenner vi Veslo rett så skal du slett ikke se bort i fra at prøverdagboken blir flittig brukt den også, akkurat som bryllupsdagboken..

Veslos bryllupsdagbok finner du her . Bryllupet står 24 juni 2006, vi gratulerer på forskudd!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning