Lei av byen?

Slik holder du en god gammeldags hjemmefest!

Publisert Oppdatert
Begynner du å bli lei av svette utesteder og lange taxikøer? Avhold en god gammeldags hjemmefest denne helgen, og la den vare helt til morgenkvisten!

Hjemme best!

Kanskje er du lei av å gå ut på byen, og kunne tenke deg en hjemmefest? Dersom ingen rundt deg tar ansvar, kan det hende du rett og slett må invitere til fest selv. Da er du også sikker på at du får den festen du vil ha! For å få gjestene til å bli værende på festen din, følg tipsene fra nettstedet essortment.com:

1. Husk på at en fest skal være moro for alle sammen, inkludert verten eller vertinnen, så ikke glem deg selv!

2. Når du holder en fest må du sørge for å kjøpe inn litt ekstra drikke, snacks og gjerne lage til en stor gryte med nattmat som lapskaus eller lignende. Kjøp både ekstra øl, vin og brus. Det er alltid bedre med for mye enn for lite, slik at gjestene blir og ikke stikker for å kjøpe mer mat og drikke selv og ender på et nachspiel et helt annet sted.

3. Du må gjerne stelle i stand en form for underholdning eller aktivitet. For eksempel karaoke, poker, dansekonkurranse (ja, folk blir fulle!) bordtennisturnering, gitarspilling, hva som helst! På denne måten blir festen mer allsidig og annerledes enn hva dere pleier å gjøre.

4. Musikk er alltid alfa omega, ha derfor klar en god festmiks med sanger som kan nå flere mennesker på en gang. Noen liker klassisk rock, andre hip hop og rnb, noen liker pop og andre country, finn frem noen kule allsanger og få folk til å synge med. Dersom du gjør klar en spilleliste på forhånd slipper dere å bruke tid på å lete i platesamlingen.

5. Sitteplasser er også et must. Om folk skal få kose seg med nattmaten du har pisket sammen, bør de ha et sted å nyte den på. Lag til bord og stoler på forhånd, rydd stuen så du har plass til besøket og sørg for at folk har det komfortabelt.

6. Ikke vær stressa over søling. La folk grise chips her og der, og ikke bry deg om smuler i sofaen. Om noen søler brus eller annen drikke, tørker de det gjerne opp selv. Hvis ikke, så må du sannsynligvis vaske imorgen uansett.

7. Det lureste er å planlegge på forhånd. Jo mer du planlegger, jo mer kan du slappe av på festen. Og jo mer du slapper av på festen, jo morsommere har du og gjestene det!Kilde: essortment.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning