Kvinneguidens TREFF har blitt ny!

Visste du at Kvinneguiden har sin egen tjeneste der du kan få nye bekjentskaper? Enten du leter etter kjæreste eller venner. Nå har TREFF blitt redesignet, og samtidig lanseres flere nye tjenester.

Publisert Oppdatert
Kvinneguiden TREFF har som formål å være et hyggelig nettsamfunn der man kan møte nye mennesker, enten man leter etter ny partner, reisevenn eller venninner. Kanskje har du flyttet til en ny by og har mistet kontaktnettet ditt? Ved hjelp av noen tastetrykk er du ett steg nærmere en ny omgangskrets.

En profil på TREFF inneholder i tillegg til informasjon om kjønn, fødselsdato, kroppsbygning og sivilstand også et åpent felt som heter «Beskrivelse», der man med så mange ord man vil kan beskrive seg selv. Tilsvarende felt finnes der man kan beskrive personen man leter etter. Man kan også legge ved bilder, lydfiler og til og med videofiler som viser hvem du er. På den måten er det enkelt å finne noen som passer for deg!

Virtuelle kyss

Etter at man har funnet en interessant profil kan man sende meldinger seg i mellom, man kan legge inn en profil under «favorittmedlemmer», og du kan også blokkere profiler hvis du ikke vil ha kontakt. Og hvis ting virkelig klaffer kan du jo sende et virtuelt kyss..

I forbinelse med relanseringen har det blant annet kommet en ny tjeneste som heter «kommentarboks». Denne boksen lar deg snakke med andre registrerte brukere, og er allerede i bruk! TREFFs nye design bidrar til at tjenesten har blitt mer oversiktlig og lettfattelig. Det er enkelt å finne fram, og det er enkelt å bruke. Om det er like enkelt å finne en person du klaffer 100 % med gjenstår å se. :)

Nysgjerrig? Ta en titt du også!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning