Klar for sommerferie?

Her kan dere spare penger på turen!

Klar for sommerferie?
Klar for sommerferie?
Publisert Oppdatert
Nå er det snart tid for sommerferie, og i følge Hotels.com sin HPI (Hotel Price Index) kan nordmenn spare feriepenger i Frankrike i år.

Luksus til lavpris

Mange fantastiske feriesteder oser av alt annet enn et overkommelig prisnivå. Men, det er likevel mulig å reise til både Sør- Frankrike og den italienske kysten uten å være blakk når man kommer hjem.

Hotels.com melder om en prisnedgang som kommer nordmenn til gode.

Les også: Gjør sydenkupp

Les også: Våre favorittbyer

Les også: Få maks ut av livet!Sør-Frankrikes kyst lokker stadig til seg berømtheter som vil sole seg, bade, drikke godt drikke og ta seg en skikkelig fest. Men, dette er ikke uoverkommelig for oss "vanlige" heller! Prisene på deilige reisemål med en litt høyere status enn tradisjonsrike sydenferier, har nemlig falt når det gjelder hotellopphold.

Antibes og Nice ned

I glamorøse kystbyer som Antibes og Nice, har hotellprisene falt henholdsvis 16 prosent og 9 prosent det siste halvåret. Dette innebærer for eksempel at gjennomsnittsprisen betalt per natt på hotellrom i Antibes, gikk fra 1261 kroner til 1063 kroner.

Men det er ikke bare frankofile folk som kan danse i lavprislykkerus. De som er glade i Italia kan også glede seg. 19 av 22 italienske byer som ble analysert gjennom Hotel Price Index, hadde en nedgang i prisen på overnatting. Rimini (-13 prosent), Lucca (-11 prosent), Venezia (-9 prosent) samt Siena og Milano (-8 prosent), gikk ned. Dette er byer som er svært populære feriedestinasjoner.

Under 1000 lappen

Hva sier du til 5 stjerner under tusenlappen?

Vil du reise langt avgårde og bo mer enn komfortabelt, kan du for eksempel ta turen til Bali, Beijing eller Melbourne. Ønsker du å utforske Europa som en dronning, finner du femstjerners billigluksus i for eksempel Tallinn og Praha.

Kilde: Pressemelding Hotels.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning