Kjendiskvinner på krigsstien

Det er lov å være bitter etter at et forhold har gått dukken, også hvis man er kjendis. Til og med Jennifer Aniston har nemlig lirt av seg både det ene og det andre..

Publisert Oppdatert
Kjendisforhold ender ofte med brudd og bitterhet, selv om den offisielle forklaringen er at «vi vokste fra hverandre». Noen kjendiskvinner har derimot innrømmet akkurat hvordan det stod til.

Nyheten om at Jennifer Aniston og Brad Pitt skulle gå hver til sitt slo ned som en bombe, siden alle så på turtelduene som det perfekte paret. Etter bruddet har begge to vært forholdsvis forsiktige med å uttale seg, men da Vanity Fair intervjuet Jennifer noen uker etter bruddet sa hun følgende:

-Billy Idol ringte - han vil ha tilbake looken sin.

Med klar hentydning til Brads platinablonde hårfrisyre fikk hun i alle fall tatt en liten hevn..

Da det ble slutt mellom Pamela Anderson og Tommy Lee i 2002, og det ble kjent at Pamela var smittet av hepatitt C, var hun kjapt ute med å skylde på eksmannen:

-Jeg ble smittet av hepatitt C da jeg delte en tatoveringsnål med eksmannen min, fortalte Pamela.

I ettertid har Tommy flere ganger nektet for at han har sykdommen.

Få forhold har vært så mye diskutert som det mellom prins Charles og prinsesse Diana. Da Diana ble intervjuet av BBC var hun taktfull, men svært tydelig i hva hun mente:

- Det har vært tre av oss i dette ekteskapet, så det har vært i overkant folksomt, sa prinsessen, og det var vel liten tvil om at hun siktet til Camilla Parker Bowles, som Diana visstnok kalte «rottweileren».

Kim Basinger ser ikke på seg selv som en vanskelig dame, men fikk likevel nok av Alec Baldwin.

- Jeg kan takle det aller meste, men jeg klarer ikke menn som er forelsket i seg selv, fortalte hun til det tyske magasinet Neue Revue.

Gwyneth Paltrow har tydeligvis funnet sin drømmemann i Chris Martin, men før hun møtte Coldplayvokalisten hadde hun et forhold til Ben Affleck. Da forholdet tok slutt i 1999 svarte hun følgende da hun ble spurt om hva Ben Affleck la i begrepet drømmedame:

- Åh, Gud, hvilken som helst stripper, eller hvem som helst som serverer kald øl i bikini eller våt t-skjorte.

Nicole Kidman og Tom Cruise var Hollywoods mest vellykkede par før de plutselig gjorde det slutt. Da Nicole var gjest på David Lettermans The Late Show virket hun slett ikke nedbrutt;

- Vel, jeg kan begynne å bruke høye hæler igjen!

Ashton Kuchers ekskjæreste, Brittany Murphy, lirte også av seg et gullkorn på The Late Show da Asthon og Demi Moore offisielt hadde blitt et par:

- Forholdet deres betyr vel egentlig bare at for han spiller alder ingen rolle, og for henne spiller størrelsen ingen rolle.

Angelina Jolie har vært ute i hardt vær før, og ble i 2000 beskyldt for å stjele Billy Bob Thornton fra hans daværende kjæreste Laura Dern. Etter bruddet sa Laura følgende:

- Jeg forlot vårt hjem for å jobbe med en film, når jeg var borte giftet kjæresten min seg, og jeg hørte aldri fra han igjen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning