Internet Tablet fra Nokia

Nokia presenterer i dag Nokia 770 Internet Tablet- det første produktet i en helt ny produktkategori. Telefonen er optimert for trådløs surfing på Internett og håndtering av e-post over Wi-Fi.

Publisert Oppdatert
Nokia 770 Internet Tablet har en høyoppløselig (800x480) widescreen skjerm med zoom og trykkfølsom skjerm. I tillegg til Wi-Fi kan terminalen også kobles opp til Internett med Bluetooth via en kompatibel mobiltelefon.

¿ Vi er glade for å presentere vår første Nokia Internet Tablet. Med Nokia 770 Internet Tablet kan brukerne få bredbåndstilgang til Internett også utenfor kontoret, for eksempel i parken eller på en café med Wi-Fi hotspot, sier Erich Hugo, Product & Technology Marketing Manager, Mobile Phones & CMO Scandinavia.

Terminalen er Linux-basert og bygger på Nokia Internet Tablet 2005 software edition, som inkluderer Linux og Open Source-teknologier (åpen kildekode). Ved oppdateringer og utvikling av nye terminaler vil Maemos utviklingsplattform tilrettelegge verktøy og samarbeidsmuligheter for Open Source-utviklere.

¿ Linux er et logisk valg til Nokia 770 Internet Tablet fordi Linux og Open Source som utviklingsplattform gir raske og effektive løsninger for produkter i den nye produktkategorien. Dette er første steg for å skape et produkt med Open Source for bredbånd og Internett-tjenester. Vi vil løpende lansere oppdateringer av programvaren. Den neste versjonen av programvaren vil presenteres i første halvdel av 2006, og denne vil støtte funksjoner som VoIP og Instant Messaging, fortsetter Erich Hugo.

Nokia 770 Internet Tablet inkluderer Internet Radio, RSS nyhetsleser, bildefremviser og mediespiller til avspilling av ulike typer medieinnhold. Nokia 770 Internet Tablet forventes å være tilgjengelig i butikk i løpet av tredje kvartal 2005, i utvalgte markeder i Europa og Amerika.

<hr>

Kommenter artikkelen HER .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning