Himmelsk soverom!

Når dere er gift er det jaggu på tide å ha et soverom dere begge liker. Ikke overkjør hverandre, men miks det sammen!

Publisert Oppdatert
Når dere er gift, har dere muligens bodd sammen før det, men kanskje har du tviholdt på dine jordbærfarger eller mannen din har kjempet hardt for kontorlooken sin. Det som er viktig å tenke på når dere endelig har bundet knuten, er at dere har et liv sammen og skal ta avgjørelser sammen.

Å ha et soverom dere begge liker er kjempeviktig for at begge skal kunne slappe av når det er tid for ro. Men å mikse din feminine stil med din forlovedes maskuline tendenser er aldri en større utfordring enn på soverommet. Likevel er det mulig å snu om soverommet til en fantasikåk for nygifte!

Farger

Sjansene er svært store for at din fremtidige mann ikke akkurat er keen på delikate pastellfarger. Men hvordan kan du holde på det koselige og vakre uten at du dekker sengen din med marineblått og mørke skygger? Kalde farger i gråtoner og lyseblå er sterke nok farger for en mann og pene nok for en kvinne. Dypere toner som grønn og lys sjokolade og beige gjør rommet sexy og vil appellere til dere begge.

Om du fremdeles lengter etter noe dusere, kan dere male soverommet i en kremet hvitfarge, og heller sprite opp looken med tekstiler med mer farge.

Bonus tips: Den samme fargetrenden som dere begger elsker på soverommet, gjør seg også svært godt på badet. Hold dere unna det helt feminine utseendet og hold dere til sexy skygger av gråtoner, grønn og blå, eller klassisk ivoryfarge eller hvittoner.

Mønster

Den samme forloveden som hater rosatoner, liker antakeligvis ikke rotete mønster, spesielt ikke blomstrete mønster. Striper på tapeten er et bedre valg dersom dere vil ha mønster på veggene. Men før du gir opp blomster på veggene, sjekk ut retromønster som løvblader i matte, varme farger eller i gråtoner og khakifarge. Du kan også gjerne slippe unna med litt sterkere farger som ser vakkert ut uten å være rotete.

Den hotteste looken i dag er å mikse solide mønstre og skygger, så ikke vær redd for å bruke litt farger og striper.

Bonus tips:

Dersom du bruker mønster på et lite bad, kan dette hjelpe å åpne opp rommet og gjøre det større. Solide farger på dekorative håndklær, dusjforheng og myke mønster på veggen, kan få rommet til å se mindre rotete ut. Dersom badet er så stort at det gir fra seg en kald look, se etter tydelige mønstrede matter og badelaken for å "varme" det opp.

Teksturer

Leopardprintede lakener er gjerne fremdeles sexy i noen deler av verden, men de fleste foretrekker kanskje noe mer subtilt. Om du ser for deg kalde, bomullstrekte linjer parallellt med et litt fluffy eller ribbestrikket overteppe, fake skinnputer oppå silkelaken toppet med en myk kasjmirfinish, får du ikke lyst å legge deg i sengen da?

Let etter noe ensfarget til sengen fremfor mønster og flere farger. Det skaper ro og harmoni.

Bonus tips:

Ikke glem teksturen på badet! Håndklær kommer i forskjellige varianter, tykkelse og grader av lange og korte hår. Et pent, tosidig teppe gir luksus til gulvet.Kilder: weddingchannel.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning