Rare steder å ha sex!

Man trenger ikke kun ha sex i sengen. Mulighetene er mange, så her er det bare å bruke fantasien. Her finner du inspirasjon til å utforske nye steder.

Publisert Oppdatert
I heisen
- For noen år siden gjorde vi det i en heis i et kontorbygg i Oslo sentrum. Det var sent på kvelden, og sjansen for at noen fersket oss var ikke så stor. Likevel var det ganske spennende å holde på der inne, og tenke på at noen plutselig kunne trykke på knappen og dørene åpnet seg. Et morsomt minne som jeg husker hver gang jeg går forbi stedet.

- Hadde sex i den utvendige glassheisen på Oslo Plaza en gang på 90-tallet. Holdt stoppknappen inne til vi var ferdige. Fikk en den kommentarer da vi endelig kom ut.

På skrivebordet
- På sjefens skrivebord, i arbeidstiden, med sjefen....?

Ja vi elsker
- Ikke et rart sted men... Våknet tidlig en 17. mai og satt i gang å kose. Kjæresten tok meg bakfra og akkurat da han nærmet seg høydepunktet stemte et korps i med "Ja, vi elsker" rett utenfor vinduet! Vinduet var åpent og det føltes som om korpset sto inne på soverommet. Typen klarte selvsagt ikke å gjennomføre og jeg roste ham for at han sto når nasjonalsangen ble spilt.

Kjærlighetshuske
- Det sprøeste var sex i en lånt kjærlighetshuske. Vi var på tur inn til et lite badevann. I det vi rundet siste svingen, så vi et par som hadde seg i en kjærlighetshuske. Vi sto musestille og så på. Da de var ferdige og gikk for å vaske seg, gikk vi å la oss litt lenger bort. Siden de badet nakne, gjorde vi det også. Etterpå kom vi i snakk med dem og fortalte at vi hadde sett på og lurte på hvordan huska fungerte. De sa at vi gjerne kunne prøve den. Vi fikk litt instruksjon og så trakk de seg diskré tilbake, men ikke lenger at de kunne følge med. Det var en sinnssyk følelse!

Skummelt
- På en kirkegård, klokka 12 på natta. Litt skummelt, en ny gravhaug like ved med blomster og sløyfer etc. Vi satset på at det skulle bli en fin gotisk stemning over akten, men det føltes ganske "feil". Den seksuelle tenningen var m.a.o. ikke så stor.... Foretrekker en komfortabel seng om jeg får velge.

Utendørs
- På Bryggen i Bergen på ettermiddagen. Det var midt på sommeren så det var mange turister, men vi skjulte oss litt i gangen i bryggehusene. Men vi hørte at folk gikk rundt oss hele tiden.. Etterpå tenkte vi at kanskje det er kamera i disse godt bevoktede husene??

Frekke utfordringer
- ha sex på panseret på en bil
- sex i vannet eller på stranden
- sex i bil
- oralsex under bordet
- sex på verandaen
- sex i prøverom
- sex i fly
- sex i basseng / boblebad

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning