Mental oppussing

- Ikke la andre stjele energien din, sier coach Vibeke. Få tipsene hennes her og begynn på ny!

Publisert Oppdatert
Har du gjort opplevd endringer i bomiljøet ditt i det siste? Kanskje har du gjort det slutt med kjæresten? Eller fått deg ny jobb? Eller kanskje du bare plutselig føler deg utilpass i hjemmet ditt?

- Ut med det gamle og inn med det nye, oppfordrer Master NLP Coach, Vibecke M. Garnaas.

Tom for energi?

Coachen mener at det er viktig å fokusere på mer enn bare vår fysiske kropp.

- Ser vi på kroppen vår under et mikroskop så finner vi til syvende og sist energi. Vi er kanskje ikke bevisst på denne energien, men vi omgir oss, blir utsatt for og påvirkes av energier hele tiden uansett hvor vi oppholder oss. Denne energien vil påvirke oss både fysisk og psykisk hvis man da ikke er bevisst på dette og har tatt forhåndsregler, sier coachen.

Les også: Slik møter du den rette


Ta kontroll over livet ditt!


Du har kanskje opplevd å bli helt tom for energi etter at du har vært sammen med en person eller etter at du har oppholdt deg på et bestemt sted. Garnaas mener at du da har blitt utsatt for energitap ved at andre personer eller omgivelsene har tappet deg for energien din.

-Personen som har "stjålet" energien din vil føle seg bedre, mens du vil føle deg sliten og utmattet. Det samme vil du kunne oppleve i omgivelsene dine. Et sted vil kanskje tappe deg for energi, mens et annet vil gi deg energi. Bevisstgjøring av egen energi vil fremme helsen og gi større velvære, sier coachen.

Bomiljøet påvirkes

Hun mener også at et bomiljø som er preget av mye negativitet vil bli påvirket i form av negativ energi. Energien kan være følelser, tankemønstre eller en annen person energi.

- Vi vil plukke opp denne energien som noe "uhyggelig" og på den måten gir den oss en følelse av ubehag. Noen personer er mer sensitiv til disse energiene enn andre, men alle lar seg påvirke av disse enten bevisst eller ubevisst. Dyr er spesielt sensitive tfor denne typen energier. Vi finner energiavtrykk over alt, men spesielt der hvor sterke følelser har vært involvert. Har kjæresten flyttet og du har problemer med å gi slipp, så er du fremdeles påvirket av energien hans. Ved å rense energien din og omgivelsene dine for hans energiavtrykk, så vil du lettere kunne gi slipp på følelsene, mener Garnaas.

- Gi slipp

Her er hennes tips til hvordan du på en enkel måte kan gi slipp på det gamle:
  • Rydd - kvitt deg med gjenstander som er hans eller ting som han har benyttet mye. Skal gjenstander deles, få det unnagjort så fort som mulig.
  • Bilder - fjern bilder, CD-er og DVD-er som minner om den gamle situasjonen. Du vil alltid ha minnene, men du trenger ikke å bli påminnet ved hjelp av bilder, DVD og lignende
  • Frisk luft - luft ofte og mye. Luft er rensende.
  • Tenn hvite lys - hvite lys står for ren og klar energi.
  • Pynt med friske blomster - blomster har en positiv effekt på omgivelsene.
  • Havsalt - plassér små boller med havsalt i hvert hjørne for ekstra renseeffekt.
  • Brenn oljer eller salvie for å fullføre renselsesprosessen. Fås kjøpt i alternative butikker.

Les også: Gravid glede

Avhengig av shopping


- Det er viktig å rense sin egen energi også. Det dannes et usynlig energibånd, et kjærlighetsbånd, mellom to personer som er glad i hverandre via energisentre i kroppen. Når dette brytes, skapes ett energisår i hjertesenteret som trenger pleie. Er du bevisst på dette, kan du lettere beskytte deg og tilrettelegge for at såret skal gro fort, oppfordrer Garnaas.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen